Vinete cu sos de soia şi miere

Suntem siguri că ai încercat să găteşti vinete în felurite moduri, dar la o asemenea combinaţie exotică nu te-ai gândit. Ce-ar fi să încerci?
Ingrediente
1 lingură ulei 1 vânătă, tăiată în bucăţi 2 linguri miere (sau sirop de agave) 2 linguri sos soia o pişcătură de fulgi de ardei iute 1 căţel usturoi, pisat piper coriandru
Mod de preparare
Încinge uleiul într-o tigaie mare sau wok. Pune bucăţile de vânătă, mierea, sosul de soia şi fulgii de ardei iute. Laşi la flacără medie 5 minute, amesteci frecvent.
Adaugi usturoiul şi mai laşi pe foc încă 5 minute până când vânăta este moale dar lipicioasă şi nu mai există exces de lichid.
Asezonează cu sare şi piper şi presară coriandru proaspăt.
sursa: amuse-your-bouche.com