Budincă de ciocolată cu cocos

Dacă îţi place cocosul acest desert este pentru tine! O budincă cremoasă de ciocolată cu aroma preferată, care te va cuceri de la prima degustare.
Ingrediente
400 ml lapte de cocos
40 g zahăr
100 ml lapte
2 ouă
70 g ciocolată neagră
50 g ciocolată cu lapte
fulgi de cocos, după gust
Mod de preparare – Budincă de ciocolată cu cocos
Preîncălzeşti cuptorul la 170 °C. Baţi ouăle împreună cu zahărul. Dai pe foc laptele până clocoteşte uşor. Adaugi ciocolata bucăţele şi amesteci până la omogenizare. Încorporezi ouăle.
Torni compoziţia în vase termorezistente. Le transferi într-o tavă umplută pe jumătate cu apă caldă. Dai la cuptor aproximativ 20 de minute. Presari fulgi de cocos şi extra ciocolată rasă. Serveşti după ce s-a răcit puţin.