Budincă de griş (reumatism)

budinca de gris jpeg

Cea mai bună reţetă de desert pentru zile răcoroase de toamnă.

Ai nevoie de

750 ml lapte de soia 100 g griş 100 g zahăr 30 g unt 4 gălbenuşuri gem sau dulceaţă

Mod de preparare

Înfierbânţi laptele (fără să clocotească), iei vasul de pe foc, torni grişul în ploaie, amestecând energic cu telul, ca să nu rămână cocoloaşe. Pui iar vasul la foc mic până clocoteşte, amestecând continuu. Iei vasul de pe foc, laşi să se răcorească puţin şi adaugi untul, zahărul şi gălbenuşurile bătute bine. Torni compoziţia într-o formă tapetată şi dai la cuptor aproximativ 30 de minute. O laşi la răcorit, o răstorni pe un platou şi o serveşti stropită cu gem sau dulceaţă de fructe



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg