Ciuperci întregi în sos de usturoi
Serveşte ciupercile întregi în sos de usturoi atât ca masă uşoară, cât şi ca o garnitură gustoasă.
Ingrediente
450 g ciuperci
2 linguri unt
4 căţei de usturoi, pisaţi
200 ml supă de pui
120 g smântână
1 linguriţă usturoi pudră
pătrunjel tocat, după gust
sare
piper
Mod de preparare – Ciuperci întregi în sos de usturoi
Speli bine ciupercile, le cureţi şi le usuci pe un prosop de hârtie. Topeşti untul într-o tigaie. Căleşti usturoiul 30 de secunde, apoi amesteci cu ciupercile 1-2 minute.
Adaugi supa de pui, smântâna, usturoiul pudră, sare şi piper, după gust. Ţii pe foc până când sosul începe să se îngroaşe. Serveşti cu pătrunjel.
Sursa https://rasamalaysia.com