Dovlecei cu parmezan la cuptor

dovlecei jpeg

Dovleceii cu parmezan sunt foarte gustoşi şi sunt perfecţi când vrei să pregăteşti o masă sănătoasă, fără carne.

Ingrediente

2 dovlecei, feliaţi rondele

1 lingură ulei

100 g pesmet

70 g parmezan, ras

sare

piper

Mod de preparare – Dovlecei cu parmezan la cuptor

Preîncălzeşti cuptorul la 220 °C. Într-un bol, amesteci pesmetul cu parmezanul, sare şi piper, după gust. Dai rondelele de dovlecel amestecate înainte cu uleiul prin această compoziţie, până sunt acoperite în totalitate.

Transferi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presari restul de amestec cu pesmet, dacă a mai rămas. Dai la cuptor 10 minute, întorci dovleceii şi mai ţii în cuptor încă 10 minute până se rumenesc. Serveşti imediat.

Sursa https://rasamalaysia.com

https://rasamalaysia.com