Dovlecei cu parmezan la cuptor
Dovleceii cu parmezan sunt foarte gustoşi şi sunt perfecţi când vrei să pregăteşti o masă sănătoasă, fără carne.
Ingrediente
2 dovlecei, feliaţi rondele
1 lingură ulei
100 g pesmet
70 g parmezan, ras
sare
piper
Mod de preparare – Dovlecei cu parmezan la cuptor
Preîncălzeşti cuptorul la 220 °C. Într-un bol, amesteci pesmetul cu parmezanul, sare şi piper, după gust. Dai rondelele de dovlecel amestecate înainte cu uleiul prin această compoziţie, până sunt acoperite în totalitate.
Transferi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presari restul de amestec cu pesmet, dacă a mai rămas. Dai la cuptor 10 minute, întorci dovleceii şi mai ţii în cuptor încă 10 minute până se rumenesc. Serveşti imediat.
Sursa https://rasamalaysia.com