Mămăliguţă cu roşii şi spanac

În zilele friguroase de toamnă, încearcă o reţetă de mămăliguţă cu roşii şi spanac, care te va încălzi imediat şi îţi va încânta papilele gustative.
Ingrediente
450 g roşii cherry
3 linguri ulei
3 căţei de usturoi
600 g spanac
700 ml apă
200 g mălai
100 g brânză
½ linguriţă sare
Mod de preparare – Mămăliguţă cu roşii şi spanac
Preîncălzeşti cuptorul la 220 °C. Speli roşiile şi le aşezi într-o tavă. Le stropeşti cu 1 lingură de ulei. Le dai la cuptor 10 minute, le întorci pe partea cealaltă şi le mai ţii în jur de 15 minute. Într-o tigaie, încingi restul de ulei. Căleşti usturoiul tocat, 1-2 minute, apoi îl amesteci cu spanacul încă 1 minut, oprind focul. Transferi într-un bol.
În aceeaşi tigaie, pui apa la fiert. Amesteci cu mălaiul, până se îngroaşă, în jur de 15 minute. Combini cu brânza mărunţită şi sarea. Serveşti mămăliguţa caldă cu roşii şi spanac.
Sursa https://pinchofyum.com