Peşte în sos de citrice

peste jpeg

Peştele, în special de cel gras, cum este somonul, are nevoie de un sos mai acrişor. Încearcă reţeta de peşte cu sos de citrice şi nu vei regreta.

De ce ai nevoie pentru peşte în sos de citrice

50 ml ulei

piper

2 linguri suc de portocală proaspăt stors

rozmarin

1 lingură zeamă de lămâie

3 căţei de usturoi

sare

3 file de somon

5-6 felii de portocală

Cum se prepară peştele în sos de citrice

Dai drumul la cuptor. Combini sucul de portocală cu cel de lămâie, rozmarin tocat, uleiul, sare şi căţeii de usturoi pisaţi.

Pui fileurile de somon în tavă, pui sosul de citrice, preasri piper, după gust şi pui în tavă feliile de portocală. Ţii tava la cuptor 15-20 de minute. Serveşti, dacă vrei, cu sparanghel.

Sursa https://www.cottercrunch.com

https://www.cottercrunch.com