Peşte la cuptor (anticolesterol)

peste cuptor anticolesterol jpeg

Ştiai că peştele este unul dintre cele mai recomandate alimente pentru scăderea colesterolului? Este bine să-l găteşti pe grătar sau la cuptor pentru a beneficia de acizii graşi Omega-3. La desert optează pentru prăjiturile de casă, cu fructe precum mere, pere, citrice şi pepene.

Ai nevoie de

4 fileuri de cod ½ lămâie 4 căţei usturoi 2 linguri ulei 1 ceapă verde, opţional sare piper

Mod de preparare

Speli peştele, îl usuci şi-l condimentezi, după gust, cu sare şi piper. Ungi tava cu ulei, aşezi usturoiul zdrobit, iar deasupra pui fileurile de peşte. Stropeşti peştele cu zeamă de lămâie şi-l dai la cuptor 15-20 de minute, după ce ai acoperit tava cu hârtie de copt. Serveşti, opţional, cu ceapă verde tăiată fin.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg