Pui cu bacon şi fasole verde

pui cu bacon jpeg

Pregăteşte o friptură apetisantă încercând această reţetă gustoasă de pui cu bacon şi fasole verde.

Ingrediente 900 g piept de pui 450 g fasole verde 3 fâşii bacon, tăiate bucăţele 2 căţei de usturoi, zdrobiţi zeama de la ½ lămâie 60 ml ulei 1 linguriţă oregano 60 ml supă de pui sare piper

Într-o tigaie, căleşti fasolea verde tăiată la capete şi spălată în puţin ulei 3-5 minute. Adaugi 2 linguri de apă dacă nu vrei să iasă prea crocantă.

Într-un bol, amesteci zeama de lămâie, oregano, supa de pui, usturoiul, sare şi piper, după gust. Condimentezi pieptul de pui porţionat cu sare şi piper, după gust. Îl rumeneşti într-o tigaie 6-8 minute pe ambele părţi. Transferi pe o farfurie, apoi rumeneşti baconul până devine crocant.

Amesteci puiul cu baconul şi fasolea verde. Torni sosul şi mai ţii tigaia pe foc 2-3 minute. Serveşti imediat.

Sursa http://www.eatwell101.com

http://www.eatwell101.com