Roşii rumenite cu usturoi la cuptor

Roşii rumenite cu usturoi la cuptor
Încă suntem în perioada postului, iar dacă vrei să prepari o reţetă gustoasă cu legume, trebuie să încerci roşiile rumenite cu usturoi la cuptor. Le poţi servi şi ca garnitură pentru alte preparate.
Ingrediente 4-5 roşii, feliate 300 g roşii cherry, feliate 60 ml ulei 1 lingură oţet 5 căţei de usturoi, zdrobiţi 1 linguriţă rozmarin 1 linguriţă cimbru sare piper
Mod de preparare – Roşii rumenite cu usturoi la cuptor
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Într-un bol, amesteci uleiul, oţetul, usturoiul, rozmarinul, cimbrul, sare şi piper, după gust.
Aranjezi roşiile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Torni peste ele compoziţia cu usturoi. Dai la cuptor 30-35 de minute, până ce lichidul aproape s-a evaporat şi usturoiul şi-a schimbat culoarea.
Sursa http://12tomatoes.com