Salată cu pui şi iaurt

Încearcă o salată aperitiv cu pui şi iaurt pentru mesele de sărbători.
Ingrediente 1 piept de pui dezosat 2 castraveţi acri 100 g porumb din conservă 100 g mazăre din cconservă 1 portocală sare piper 1 lingură zeamă de lămâie 100 g iaurt cremos 1-2 linguri ulei
Mod de preparare - Salată cu pui şi iaurt
Dai pieptul de pui cu sare şi piper, îl laşi la rece 30 de minute, apoi îl aşezi într-o tavă unsă cu ulei, îl acoperi cu folie şi îl dai la cuptorul încins 30 de minute. Dai folia deoparte şi îl mai ţii până când se rumeneşte frumos pe ambele părţi. Îl laşi deoparte acoperit. Pui boabele de porumb şi de mazăre la scurs. Tai cubuleţe castraveţii şi îi ţii într-o strecurătoare.
Cureţi portocala de coajă, de pieliţe şi scoţi feliile pe care le pui într-un bol, adaugi castraveţii bine storşi, mazărea, boabele de porumb, iaurtul şi zeama de lămâie. Amesteci uşor să nu zdrobeşti ingredientele şi aşezi peste ele pieptul de pui feliat. O dai la rece şi o serveşti decorată după imaginaţie.