Supă de pui cu tăiţei

Pentru zile mai răcoroase, o supă de pui cu tăiţei este binevenită şi te poţi bucura de aroma ei sub aburii fierbinţi. Te invităm la un bol din această supă, pentru a te bucura de un gust desăvârşit.
Supă de pui cu tăiţei - Ingrediente (2 porţii)
2 pulpe de pui 1 ardei gras 2 roşii tăiţei laţi pătrunjel boia pentru servire
Supă de pui cu tăiţei - Cum se prepară
Se curăţă carnea şi se pune la fiert în apă rece cu sare. Se spumuieşte de mai multe ori şi, când carnea este aproape fiartă, se pune ardeiul gras curăţat şi tăiat fâşii late. Separat, se fierb tăiţeii în apă cu sare. După ce au fiert carnea şi ardeiul, se adaugă roşiile curăţate de coajă şi tăiate cuburi. Se mai lasă să dea un clocot, se presară sare după gust şi se stinge focul. Se aduce la masă cu tăiţeii fierţi separat şi fiecare porţie presărată cu pătrunjel şi un praf de boia.