Supă de pui (răceli, viroze)

supa de pui jpeg

Alimentele recomandate în caz de răceală şi gripă sunt: carnea albă de pui, de găină, de peşte, ouăle, iaurtul, usturoiul, morcovii, mierea, lămâile etc.

Ingrediente

3 morcovi 1 ţelină 1 albitură 1 mână mazăre 1 ceapă 2 cartofi 1/2 piept de pui dezosat 2 linguri ulei sare piper 1 crenguţă cimbru sau ce verdeaţă preferi 1 mână tăiţei zeamă de lămâie, opţional 2 l apă

Mod de preparare

Pui pieptul de pui la fiert, spumezi. Adaugi ceapa tăiată mărunt, ţelina, morcovii şi albitura tăiate rondele. Potriveşti de sare şi piper şi laşi la fiert până când se înmoaie uşor rădăcinoasele. Adaugi cartofii tăiaţi cuburi şi mazărea. Fierbi, separat, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, tăiţeii. Serveşti supa caldă laolaltă cu tăiţeii şi verdeaţa mărunţită şi, dacă vrei, storci după gust şi zeamă de lămâie.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg