Acadele din măr cu glazură de ciocolată

Un desert uşor de preparat, cu un aspect sofisticat, ca luate direct de la cofetărie, acadelele din măr cu glazură de ciocolată sunt pur şi simplu delicioase.
Ingrediente
2 mere
600 g ciocolată, bucăţele
1 lingură ulei de cocos
200 g caramele, topite
nuci sau alune mărunţite, după gust
beţe pentru acadele
Mod de preparare – Acadele din măr cu glazură de ciocolată
Tai merele felii mai groase şi le crestezi uşor în partea de jos cu un cuţit, apoi le aşezi pe câte un băţ de acadea. Topeşti ciocolata pe baie de aburi şi o amesteci cu uleiul de cocos.
Treci fiecare felie de măr prin ciocolată, astfel încât să fie acoperită în totalitate. Aranjezi acadelele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Le decorezi cu caramel şi nuci. Dai la frigider 1 oră. Serveşti imediat.