Antricot de porc cu sos barbecue

1 shutterstock 1514617364 jpg jpeg

Miros îmbietor, preparate proaspete, bogăţie de arome, diversitate. Un singur cuvânt: grătar!

Ingrediente

4 bucăţi antricot cu os

Pentru marinată:

3 linguri sos barbecue

2 linguri ketchup dulce sau iute, după preferinţă

1 linguriţă muştar cu boabe

½ linguriţă zahăr

1 linguriţă sare

½ linguriţă piper negru măcinat

1 lingură ulei

½ linguriţă fulgi de chili, opţional

½ linguriţă boabe de coriandru

Zdrobeşti grosier boabele de coriandru într-un mojar şi le pui într-un castron. Adaugi restul ingredientelor pentru marinată şi omogenizezi. Opreşti un sfert din acest amestec, iar cu restul ungi carnea de porc, o pui într-un vas etanş şi o laşi la marinat, la frigider, între 4 şi 8 ore.

Scoţi carnea din frigider, o ţii 30 de minute la temperatura camerei şi o frigi pe grătar sau în tigaia grill, întorcând-o de 3-4 ori, până e făcută. La final, o ungi cu marinata rămasă şi o laşi la odihnit 5 minute înainte de servire.

FOTO Shutterstock



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg