Antricot de vită la grătar

antricot de vită la grătar jpeg

La această reţetă îţi recomandăm un sos de hrean şi smântână. Ai nevoie de 1 linguriţă muştar, 150 g smântână, 2 linguri hrean ras, zeamă de lămâie, sare, piper. Amesteci hreanul cu smântâna şi cu muştarul. Adaugi, după gust, sare, piper şi zeamă de lămâie.

Ingrediente

3 felii de antricot viţel

Pentru marinată sucul de la 1 lămâie 2 linguriţe oţet balsamic 2 linguriţe sos de soia 2 linguriţe boia dulce 3 linguri ulei 3-4 căţei usturoi 150 ml vin roşu 1 crenguţă rozmarin sare grunjoasă piper

Mod de preparare

Speli antricoatele, le pui într-un vas şi le presari cu boia şi piper. Separat, amesteci uleiul cu zeama proaspăt stoarsă de la lămâie, oţetul balsamic, vinul roşu, sosul de soia şi îl torni peste antricoate. Zdrobeşti usturoiul şi-l adaugi şi pe el şi, la sfârşit, presari rozmarinul şi sarea grunjoasă. Acoperi vasul cu o folie alimentară şi laşi la rece carnea pentru a se marina, minimum 4 ore. Scoţi carnea din frigider cu 30 de minute înainte de a o găti. Încingi grătarul şi, după 15 minute, pui la făcut carnea, pe care o frigi cam 4 minute, pe fiecare parte.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg