Aperitiv cu feta şi spanac, reţeta pas cu pas

Încearcă şi tu un aperitiv gustos cu brânză feta şi spanac, ideal ca şi gustare între mese sau, de ce nu, pentru micul dejun.
Ingrediente
1 căţel de usturoi, pisat
350 g spanac congelat
1 lingură ulei
2 pâinici ciabatta
120 g mozzarella, rasă
30 g brânză feta
fulgi de ardei iute, după gust
sos picant, opţional
sare
piper
Mod de preparare
Căleşti usturoiul în ulei, 2-3 minute.

Adaugi spanacul şi îl laşi pe foc, aproximativ 5 minute, până se dezgheaţă complet. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Tai pâinicile în jumătate. Le umpli, în mod egal, cu mozzarella, fulgi de ardei, brânză feta şi spanac.

Le rumeneşti într-o tigaie, pe ambele părţi, 5-7 minute.

Presezi cu ajutorul unei oale umplute pe jumătate cu apă, dacă vrei să iasă mai crocante.

Serveşti cu sos picant, opţional.
Sursa http://www.yummly.com