Aperitiv picant cu dovlecei

Clipboard01 jpeg

Încearcă şi tu o reţetă simplă de aperitiv picant cu dovlecei.

Ingrediente 5-6 căţei usturoi 2 ardei iuţi 4 dovlecei 50 ml ulei 250 ml oţet 500 ml apă piper boabe 1 linguriţă sare

Mod de preparare

Tai capetele dovleceilor, apoi îi faci felii subţiri. Încingi uleiul în tigaie şi căleşti dovleceii, până mai scade zeama lăsată, apoi adaugi usturoiul tocat

şi ardeii tăiaţi bucăţi, cărora le-ai îndepărtat seminţele. Dai deoparte şi laşi la răcorit.

Combini apa cu oţetul, sarea şi piperul, aşezi pe foc şi ţii să dea un clocot, apoi laşi la răcit. Pui dovleceii în borcane sterilizate, torni oţetul, laşi 10 minute să tragă lichidul, apoi completezi dacă mai este nevoie. Pui capacele borcanelor şi le dai la rece.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg