Ardei copţi cu usturoi şi oregano

Ardeii copţi cu usturoi şi oregano pot însoţi o mulţime de preparate, deoarece au un gust extrem de bun. Încearcă şi tu această reţetă cu usturoi şi oregano!
Ingrediente pentru ardei copţi cu usturoi şi oregano
8 ardei graşi roşii
4-5 căţei mari de usturoi
4 linguri ulei de măsline
3 linguri oţet de vin
1 linguriţă zahăr sau miere
1 linguriţă oregano uscat
sare
Mod de preparare ardei copţi cu usturoi şi oregano
Pune grătarul la încins. Aşează ardeii spălaţi şi uscaţi, pe ambele părţi, 20-30 de minute. Când sunt gata, pune-i într-un vas acoperit cu o folie de plastic, circa 15-20 de minute. Astfel ardeii vor fi mai uşor de curăţat şi mai fragezi. Îndepărtează cojile şi dă la o parte seminţele. Taie ardeii fâşii şi pune-i într-un vas împreună cu usturoiul tocat, uleiul, zahărul, sare, după gust, oţetul şi oregano. Amestecă, apoi
FOTO Shutterstock