Ardei umpluţi cu cârnaţi

Cu siguranţă nu ai mai gustat până acum o astfel de reţetă, dar noi îţi garantăm că este pur şi simplu delicioasă.
De ce ai nevoie pentru ardei umpluţi cu cârnaţi
4 ardei
1 lingură ulei
1 ceapă
sare
piper
450 g carne tocată de pui
450 g cârnaţi
2 căţei de suturoi
200 g roşii, tocate
200 ml suc de roşii
200 g ciuperci
200 g orez prefiert
50 g caşcaval
Cum se prepară ardei umpluţi cu cârnaţi
Tai ardeii în jumătate, le scoţi seminţele şi-i pui pe gril, cu coaja în jos, aproximativ 5 minute. Încingi uleiul şi căleşti ceapa tocată, după care adaugi carnea de pui tocată şi cârnaţii tocaţi. Asezonezi cu sare şi piper după gust şi amesteci până ce carnea este pătrunsă. Adaugi ciupercile tocate, roşiile tocate, sucul de roşii şi orezul. Mai ţii pe foc 5-6 minute, dai deoparte şi laşi la răcorit, după care pui caşcavalul ras şi căţeii de usturoi pisaţi. Umpli jumătăţile la ardei cu această compoziţie, le aşezi în tavă şi le ţii la cuptor 15-20 de minute.
Sursa foto http://killingthyme.net/