Bărcuţe din cartofi cu ou şi bacon
Bune pentru micul dejun sau ca gustare uşoară, bărcuţele cu ou şi bacon vor deveni cu siguranţă preferatele tale.
Ingrediente
2 cartofi copţi
50 g caşcaval ras
1 ardei gras tocat
1 mână de ciuperci tocate
4 fâşii de bacon rumenite
4 ouă
sare
piper
Mod de preparare – Bărcuţe din cartofi cu ou şi bacon
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Tai cartofii pe jumătate. Îi cureţi de miez, pe care îl amesteci cu ciupercile, ardeiul gras şi caşcavalul. Umpli jumătăţile de cartof cu această compoziţie.
Le aşezi într-o tavă şi spargi câte un ou în fiecare. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Dai la cuptor 20-30 de minute. Serveşti cu bucăţele de bacon crocant.