Borş de iepure

1366911311 362bors 20de 20iepure jpeg

Ingrediente: 1 kg carne de iepure, 2 morcovi, 1 pătrunjel, 1 ceapă, 75 ml smântână, 1 linguriţă făină, 3 l apă, 1 l borş de casă, 1 crenguţă leuştean, 1 crenguţă cimbru, sare, piper

Mod de preparare: Timp de preparare: 1h Dificultate: mică

Cureţi carnea cu grijă, o speli, o porţionezi şi o pui la fiert în apă rece, la foc mic. Îndepărtezi spuma formată şi adaugi morcovii şi ceapa curăţate şi tăiate după preferinţă, bucăţi mari sau cubuleţe. Laşi să fiarbă, la foc mic, până când carnea şi legumele sunt bine pătrunse.

Potriveşti gustul de sare şi piper, adaugi borşul fiert separat, pui leuşteanul şi cimbrul, pe care le scoţi după 2-3 clocote. Dregi ciorba cu smântâna amestecată cu făină, laşi să mai dea 1-2 clocote şi o serveşti imediat.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg