Braciole cu parmezan şi pătrunjel

1 braciole jpg jpeg

Un preparat din bucătăria italiană, braciolele combină savoarea cărnii de vită cu aroma proaspătă a roşiilor. Le încerci?

Ingrediente

  • 4 felii carne de vită
  • 125 g parmezan ras
  • 250 g caşcaval ras
  • 125 g pesmet
  • 2 căţei de usturoi
  • 3 fire pătrunjel
  • 75 ml ulei
  • 1 kg roşii
  • sare, după gust
  • piper, după gust 

Opăreşti roşiile, le descojeşti, le pui în blender şi le faci un sos.

Speli carnea, o usuci cu şervete de hârtie şi o laşi deoparte.

Separat, mărunţeşti usturoiul şi 2 fire de pătrunjel, adaugi brânzeturile, pesmetul, sare, piper şi amesteci.

Întinzi prima felie de carne pe o suprafaţă curată, o baţi, o presari cu sare şi piper, aşezi uniform din compoziţie pe ea, o rulezi strâns şi o asiguri cu aţă de bucătărie. Procedezi la fel cu restul feliilor.

Rumeneşti braciole pe fiecare parte în uleiul încins, adaugi sosul de roşii, le acoperi, reduci flacăra şi laşi pe foc 1 oră. Verifici din când în când să nu se usuce. O serveşti fierbinte, decorată după imaginaţie.

FOTO: Shutterstock



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg