Brânză feta în crustă

Când ai nevoie să prepari o reţetă cu puţine calorii, ia în calcul varianta delicioasă de brânză feta, pregătită în crustă. O gustare moale în interior şi crocantă la exterior!
Ingrediente
- 200 g brânză feta
- 1 ou
- 100 g pesmet
- busuioc verde, după preferinţă
- cimbru verde, după preferinţă
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 praf de piper
- 8 roşii cherry
Mod de preparare

Imaginea 1/1:
2 shutterstock 107985821 jpg jpeg

Tai brânza feta în două felii mai groase. Baţi oul, apoi treci brânza prin ou şi prin pesmet. Repeţi operaţia de două ori, pui feliile într-o tavă cu hârtie de copt şi dai la cuptor, la 180 ℃, până se rumeneşte.
Scoţi feta, presari busuioc proaspăt şi cimbru proaspăt după preferinţă, stropeşti cu ulei de măsline şi o srveşti alături de roşiile cherry.
Poftă bună!
FOTO: Shutterstock.com
Încearcă şi reţeta de Piept de pui cu harissa şi salată de năut.
Piept de pui cu harissa şi salată de năut
