Brioşe cu bacon şi caşcaval

1 briose jpg jpeg

Brioşele nu se servesc doar ca desert. Ele sunt gustoase şi la aperitiv! Încearcă reţeta noastră de brioşe cu bacon şi caşcaval.

De ce ai nevoie pentru brioşe

5 ouă

2 ardei

6-7 felii de şuncă sau bacon

100 g brânză

caşcaval, după gust

1-2 linguri unt

sare, după gust

piper, după gust

ceapă verde, după gust

Cum se prepară brioşele

Încălzeşti cuptorul la 180 de grade. Baţi ouăle şi încorporezi în ele ardeiul tăiat cubuleţe, brânza rasă şi şunca feliată. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Ungi o tavă pentru brioşe cu puţin unt şi torni compoziţia în fiecare formă. Dai la cuptor aproximativ 20 de minute. Presari peste brioşe caşcaval ras, câteva felii de şuncă şi ceapă verde tocată mărunt, daca doreşti şi le mai ţii sa se gratineze.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg