Brioşe cu banane şi caise

OLYMPUS DIGITAL CAMERA jpeg

O porţie de brioşe este binevenită oricând. Astăzi vă puteţi bucura de savoarea brioşelor cu banane şi caise.

Ingrediente:

3 linguri de unt topit

un sfert de cană de miere

2 ouă

2 banane pasate

3 sferturi de linguriţă de bicarbonat de soda

un sfert de linguriţă de sare

3 căni de făină

un sfert de cană de nuci pisate

un sfert de cană de caise uscate sau din compot

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Puneţi hârtie pentru copt în 12 forme de brioşe. Într-un bol mare, amestecaţi untul, mierea, ouăle şi bananele. Adăugaţi bicarbonatul de soda şi sarea, apoi făina, nucile şi caisele, şi amestecaţi bine, până când obţineţi o compoziţie omogenă. Umpleţi formele cu acest aluat şi lăsaţi-le la cuptor 25-30 de minute.

Sursa: wholefoodsmarket.com