Brioşe cu ciocolată şi banane
Ciocolata şi bananele sunt o combinaţie delicioasă în deserturi. Încearcă şi tu reţeta de brioşe pe care ţi-o propunem astăzi, care se prepară foarte uşor!
Ingrediente
2 banane
110 g unt
175 g zahăr pudră
2 ouă
225 g făină
1 praf de copt
20 g pudră de cacao
75 g fulgi de ciocolată
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 180 °C. Mixezi untul împreună cu zahărul. Adaugi pudra de cacao şi ouăle. Încorporezi pireul de banane, din bananele pisate. Torni treptat făina, până obţii un amestec omogen. Combini cu fulgii de ciocolată.
Torni aluatul într-o tavă specială pentru brioşe şi dai la cuptor, aproximativ 20-25 de minute, sau până trece testul cu scobitoarea. Serveşti după ce s-au răcit puţin.
Sursa https://realfood.tesco.com