Bruschette cu pesto de rucola şi roşii
Potrivite pentru un antreu sau o gustare, aceste delicioase bruschete se prepară imediat. Le poţi prepara şi în varianta de post, fără mozzarella.
Ingrediente
- 6 felii pâine
- 120 g mozzarella
- 12 roşii cherry
Pentru pesto
- 30 g rucola
- 30 g parmezan
- 1 căţel usturoi
- 30 ml ulei de măsline
- sare
- piper

Imaginea 1/1:
1 shutterstock 321194378 jpg jpeg

Pentru pesto, pui toate ingredientele în bleder şi mixezi până obţii un sos fin.
Rumeneşti feliile de pâine pe grătar, presari pe fiecare mozzarella rasă şi le dai la cuptor 2-3 minute, până se topeşte brânza.
Le scoţi din cuptor, adaugi roşii cherry tăiate în sferturi şi pesto de rucola.
FOTO: Shutterstock
Încearcă şi Bruschete cu ardei copt
