Budincă de carne tocată şi varză murată

Sună foarte bine, arată senzaţional, iar la gust...Gustul este fenomenal.
Ingrediente
1 kg varză murată 500 g carne tocată 5 ouă 500 ml lapte 100 g caşcaval afumat feliat 2 cepe 3 linguri pesmet sare piper măghiran
Cum se prepară
Varza murată se ţine în apă, se stoarce bine şi se toacă cât mai fin. Se pune într-un vas, se adaugă carnea, ceapa dată pe răzătoarea mare, ouăle bătute şi se omogenizează
compoziţia. Se pun laptele, pesmetul, se condimentează cu piper, măghiran şi sare, după gust.
Se toarnă compoziţia într-un vas termorezistent uns cu unt şi tapetat cu pesmet şi se introduce în cuptorul preîncălzit la 180° C pentru 45 de minute. Se scoate vasul din cuptor, se acoperă cu felii de caşcaval afumat şi se mai coace pentru următoarele 10-15 minute.
sursa foto: profimedia