Budincă de ciocolată caldă

1 captura de ecran din 2019 07 23 la 18 53 38 png png

Aceste deserturi individuale sunt extrem de elegante şi oportune pentru momentele în care ai invitaţi. Se fac rapid şi n-ai nevoie decât de câteva ingrediente.

Ingrediente:

10 grame unt topit 250 g ciocolată neagră 125 g unt nesărat 1 lingură lichior kahlua 3 ouă 2 linguri de zahăr 1 linguriţă extract vanilie 1 lingură făină Frişcă pentru ornat

Mod de preparare:

Taptează cu unt 4 forme termorezistente sau boluri mici. Pune ciocolata şi untul la bain marin până se topeşte. Într-un castron amestecă ouăle, zahărul şi extractul de vanilie. Le poţi amesteca cu un mixer. Adaugă ciocolata topită şi pune totul în forme.

Lasă-le la temperatura camerei pentru 1-2 ore. Încinge cuptorul la 200 de grade şi coace budincile pentru 12 minute. Serveşte-le cu frişcă deasupra. 

https://www.womensweeklyfood.com.au/recipes/chocolate-puddings-recipe-31015

https://www.womensweeklyfood.com.au/recipes/chocolate-puddings-recipe-31015