Budincă de conopidă

budinca de conopida cu sunca jpeg

Nelipsite din pieţe în anotimpul cald şi recomandate în mai toate afecţiunile stomacale, legumele şi verdeţurile proaspete nu sunt scumpe şi-ţi garantează preparate uşoare şi sănătoase, care, consumate zilnic, se transformă în adevărate „pansamente“ gastrice.

Ingrediente

1 conopidă

2 ouă

100 g brânză de vaci

100 g telemea puţin sărată

sare

unt

3 linguri pesmet

Mod de preparare

Speli bine conopida, o desfaci în bucheţele mici şi o pui la fiert cu un praf de sare. Într-un bol, baţi ouăle cu un praf de sare, adaugi brânza de vaci şi telemeaua sfărâmată şi amesteci bine. Ungi vasul termorezistent cu puţin unt şi îl tapetezi cu jumătate din cantitatea de pesmet. Presari pe toată suprafaţa bucheţelele de conopidă şi torni compoziţia de brânză şi ou, apoi şi restul de pesmet. Dai la cuptor până se rumeneşte frumos.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg