Cartofi copţi cu brânză feta şi ceapă roşie

Îţi plouă în gură doar când te uiţi la această poză! Nu mai sta pe gânduri şi prepară chiar azi cartofi copţi cu brânză feta şi ceapă roşie.
De ce ai nevoie pentru cartofi copţi cu brânză feta şi ceapă roşie
10-12 cartofi
150 g brânză feta
ulei
1 ceapă roşie mică
oregano
sare
piper
Cum se prepară cartofi copţi cu brânză feta şi ceapă roşie
Cureţi cartofii şi-i speli. Zdrobeşti brânza feta. Fierbi cartofii în apă cu sare 5-7 minute, apoi îi aşezi într-o tavă cu hârtie de copt. Îi dai la cuptor, încălzit în prealabil, 12-15, apoi îi întorci şi-i mai ţii 10 minute. Îi zdrobeşti uşor cu o lingură, îi stropeşti cu ulei şi-i condimentezi cu sare şi piper, după gust. Presari brânza feta şi pui felii de ceapă roşie. Apoi mai dai cartofii la cuptor 10 minute.