Cartofi noi condimentaţi

Aromele indiene fac o sărbătoare din orice preparat, oricât de simplu ar fi el. Aşa sunt şi aceşti cartofi noi, transformaţi total.
Ingrediente
- 1 kg cartofi noi mici
 - 1 linguriţă ghimbir ras
 - 2 căţei usturoi
 - 1 ceapă
 - 1/2 linguriţă boia iute
 - 1/2 linguriţă boabe de muştar negru
 - 1/2 linguriţă chimion pudră
 - 1/2 linguriţă coriandru pudră
 - 1/2 linguriţă pudră de curry
 - ulei, pentru prăjit
 - coriandru frunze
 
Speli cartofii bine apoi îi prăjeşti întregi în baie de ulei, până sunt aurii.
Într-o tigaie, în 2 linguri de ulei, pui ceapa tocată, ghimbirul, usturoiul zdrobit şi le căleşti 3-4 minute. Adaugi toate condimentele şi laşi să se întrepătrundă aromele, apoi adaugi cartofii şi mai ţii pe foc 5 minute.
Serveşti cartofii fierbinţi, decoraţi cu frunze de coriandru.
FOTO: SHUTTERSTOCK




























