Caşcaval pane

cascaval pane jpeg

Prepară un caşcaval pane la fel de bun ca cel pe care îl poţi mânca în restaurante, foarte rapid şi uşor. Nu ai nevoie decât de câteva ingrediente.

Ingrediente

2 ouă

300 g caşcaval

5 linguri pesmet

5 linguri făină

2 linguri apă

1 praf de sare

ulei

Mod de preparare

Tai caşcavalul în felii mai groase. Îl ungi cu puţină apă cu ajutorul unei pensule de patiserie, apoi îl dai prin făină. Într-un bol, baţi ouăle cu praful de sare. Dai caşcavalul prin amestecul obţinut, apoi prin pesmet, astfel încât să fie acoperit în totalitate.

Încingi uleiul într-o tigaie. Prăjeşti până se rumeneşte uşor pe ambele părţi. Scoţi pe serveţele pentru a înlătura excesul de ulei. Serveşti imediat.

Sursa http://www.bawarchi.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg