Caşcaval pane
![cascaval pane jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-1/1bf46fb6-b0ad-4a0a-9981-28fb75ce9ba7/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D472%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Prepară un caşcaval pane la fel de bun ca cel pe care îl poţi mânca în restaurante, foarte rapid şi uşor. Nu ai nevoie decât de câteva ingrediente.
Ingrediente
2 ouă
300 g caşcaval
5 linguri pesmet
5 linguri făină
2 linguri apă
1 praf de sare
ulei
Mod de preparare
Tai caşcavalul în felii mai groase. Îl ungi cu puţină apă cu ajutorul unei pensule de patiserie, apoi îl dai prin făină. Într-un bol, baţi ouăle cu praful de sare. Dai caşcavalul prin amestecul obţinut, apoi prin pesmet, astfel încât să fie acoperit în totalitate.
Încingi uleiul într-o tigaie. Prăjeşti până se rumeneşte uşor pe ambele părţi. Scoţi pe serveţele pentru a înlătura excesul de ulei. Serveşti imediat.
Sursa http://www.bawarchi.com