Caşcaval şi şuncă în straturi

cascaval si sunca in straturi jpeg

Pregătite pentru a vă primi invitaţii, ori drept gustare la orice ocazie, aceste preparate sunt absolut delicioase.

Ingrediente

300 g caşcaval 300 g şuncă 3 cutii de brânză cu smântână pătrunjel mărar tarhon sare piper

Preparare

Tai caşcavalul şi şunca felii subţiri, la fel, sub formă de dreptunghi sau pătrate. Pe cât posibil, încearcă să obţii aceeaşi formă.Toci mărunt verdeţurile şi le amesteci cu brânza cu smântână, adaugi sare şi piper, după gust.Aşezi pe un platou o felie de caşcaval, deasupra o felie de şuncă, apoi un strat subţire de brânză cu verdeţuri şi repeţi cu încă 2 asemenea combinaţii. Faci acelaşi lucru până la epuizarea ingredientelor.Dai la rece pentru o oră şi, în momentul servirii, tai „tortul” în pătrate şi apoi triunghiuri astfel încât să-ţi iasă buşeuri pe care toată lumea să le poată mânca fără să se murdărească.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg