Cea mai simplă reţetă de caşcaval pane, reţeta pas cu pas

Un preparat bun la orice masă şi cu orice ocazie, caşcavalul pane se pregăteşte uşor şi rapid.
Ingrediente
2 linguri unt, topit
½ linguriţă usturoi pudră
2 foi aluat foietaj
200 g felii telemea
200 g felii caşcaval
30 g parmezan ras
roşii cherry, după gust
Mod de preparare – Caşcaval pane
Preîncălzeşti cuptorul la 190 °C. Într-un bol, amesteci untul cu usturoiul pudră. Ungi o tavă cu jumătate din această compoziţie, lasând puţin spaţiu liber spre margini. Întinzi o foaie de aluat în tavă.

Aşezi feliile de brânză şi caşcaval deasupra, lasând liberă o porţiune mică dinspre capete.

Întinzi peste ele ce-a de-a doua foaie de aluat.
Presezi uşor marginile lăsate libere pentru ca umplutura să rămână închisă ermetic. Ungi cu untul rămas, apoi presari parmezanul.

Dai la cuptor 20-23 de minute sau până se rumeneşte uşor. Tai felii. Serveşti cu roşii cherry.
Sursa https://www.pillsbury.com