Cel mai aromat sirop de caise

Jam with Almonds jpeg

Bucură-te de gustul caiselor cu o reţetă delicioasă de sirop, uşor şi simplu de preparat. Încearcă-l şi tu!

Ingrediente 1 kg caise coapte bine 1 kg zahăr 1 lămâie ½ linguriţă scorţişoară

Mod de preparare

Speli caisele, le cureţi de sâmburi, le acoperi cu apă şi le fierbi 7 minute, apoi le laşi să se răcească. Ulterior, strecori caisele printr-o sită deasă. Sucul rezultat îl pui într-o cratiţă. Fructele le zdrobeşti cu o furculiţă, le îndepărtezi pieliţa şi le pui peste suc. Adaugi un pahar cu apă rece şi pui amestecul la fiert 5 minute.

După ce s-a răcit, strecori din nou, iar zeama o amesteci cu zahărul şi o aşezi iar pe foc. Laşi sucul să fiarbă la foc mic 20 de minute, amestecând frecvent până se îngroaşă suficient. La final, adaugi feliile de lămâie şi scorţişoara şi torni sucul în borcane sterilizate.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg