Cel mai simplu şniţel de porc

Un preparat puţin costisitor, dar perfect pentru zilele în care eşti în pană de idei atunci când vine vorba de cină. Pentru un plus de gust, toarnă zeamă de lămâie peste şniţele.
De ce ai nevoie pentru şniţele
6 felii muşchi de porc
1 linguriţă sare
piper
3 ouă
200 g pesmet
ulei, pentru prăjit
1 lămâie
pătrunjel
Cum se prepară şniţelele
Baţi feliile de carne cu ciocanul şi le condimentezi cu sare şi piper după gust. Baţi ouăle, treci bucăţile de carne prin ele, apoi prin pesmet, pe ambele părţi.
Încingi uleiul în tigaie şi prăjeşti şniţelele până când se rumenesc şi devin crocante la suprafaţă. Le scoţi pe şervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei.
Le serveşti cu lămâie şi pătrunjel tocat.