Chec cu cacao şi alune

Răsfaţă-te cu un desert simplu de preparat, plin de savoare. Încearcă şi tu reţeta noastră de chec cu cacao şi alune.
Ingrediente
250 g făină
250 g unt
6 ouă
200 g zahăr
2 linguri pudră de cacao
1 lingură praf de copt
60 g alune mărunţite
Mod de preparare – Chec cu cacao şi alune
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Amesteci făina cu praful de copt. Mixezi untul împreună cu zahărul până la omogenizare. Încorporezi treptat ouăle şi făina. Împarţi aluatul în două.
Combini o parte cu alunele şi cealaltă cu pudra de cacao. Aşezi un strat din primul aluat într-o tavă unsă cu puţin unt, continui cu cel de-al doilea şi tot aşa, până se termină ingredientele. Dai la cuptor 40-45 de minute. Serveşti după ce s-a răcit puţin.