Chec cu cafea, rapid şi delicios

Chiar dacă ai puţin timp la dispoziţie, poţi prepara oricând acest chec rapid cu cafea.
De ce ai nevoie pentru chec cu cafea
300 g făină
200 g zahăr
250 g iaurt
1 plic praf de copt
100 ml ulei
2 linguri cafea instant
50 ml apă
100 g nuci
sos caramel, opţional
Cum se prepară checul cu cafea
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Combini iaurtul cu zahărul şi amesteci până când se dizolvă zahărul. Adaugi praful de copt, apoi uleiul, cafeaua dizolvată în apă şi, la final, făina.Când compoziţia capătă consistenţa aluatului de clătite, adaugi nucile sfărâmate şi amesteci. Torni compoziţia într-o tavă şi o ţii la cuptor până când trece testul scobitorii.
Serveşti checul, dacă vrei, glazurat cu sos caramel.