Chec cu cafea şi miere, de post

chec cu cafea jpeg

Un desert de post, cu aromă de cafea şi miere, care se prepară uşor şi nu necesită multe ingrediente.

De ce ai nevoie pentru a pregati chec cu cafea şi miere

250 ml cafea fiartă

2 linguri miere

1 linguriţă bicarbonat de sodiu

300 g făină albă

50 g zahăr

1 praf de sare

nuci mărunţite, opţional

De ce ai nevoie pentru a pregăti chec cu cafea şi miere

Încălzeşti cuptorul la 180 de grade. Laşi cafeaua fiartă să se răcească 10 minute, o strecori, apoi adaugi în ea zaharul şi mierea, până se dizolvă complet. O torni într-un bol şi presari în ea treptat făina şi nuca mărunţită, după gust. Amesteci cu un tel.

Torni aluatul într-o tavă de chec, tapetată cu hârtie de copt. Dai la cuptor timp de 1 oră. Dacă se rumeneşte prea tare la suprafaţă, acoperi cu o folie de aluminiu. Serveşti după ce s-a răcit puţin.

Sursa http://cookingandmore.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg