Cheesecake cu căpşuni

1 captura de ecran din 2019 07 15 la 18 28 30 png png

Un desert răcoritor şi plin de căpşuni, numai bun să îl pregăteşti vara. Acest cheesecake se face uşor, însă cel mai dificil va fi să aştepţi să se răcească. Îţi recomandăm să îl serveşti cu un sos de căpşuni făcut în casă sau fructe de pădure proaspete.

Ingrediente: Cheesecake cu căpşuni

Pentru blat 

400 g biscuiţi digestivi

150 g unt topit

Pentru cremă

500 g cremă de brânză

500 ml smântână pentru frişcă de la frigider

100 g zahăr pudră

2 pliculeţe zahăr vanilat

2 pliculeţe gelatină

Pentru decor

300 g căpşuni tăiate

1 plic tort gelee roşu

Mod de preparare:

Fărâmiţezi biscuiţii şi îi amesteci cu untul topit. Omogenizezi şi aşezi compoziţia într-o tavă rotundă. O nivelezi şi o dai la frigider.

Pentru cremă, prepari gelatina conform indicaţiilor de pe ambalaj şi o laşi deoparte. Mixezi brânza, adaugi zahărul pudră şi cel vanilat şi baţi până obţii o cremă. Răstorni gelatina, apoi, cu o paletă, încorporezi frişca bătută separat. Întinzi crema peste blatul de biscuiţi şi o nivelezi. Ornezi prăjitura cu căpşunile şi torni tortul-gelee, preparat conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Dai la frigider peste noapte.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg