Cheesecake fără coacere
![cheesecake fara coacere jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-4/4caced0f-4923-4277-be52-6f900e2731cd/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D667%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Un desert delicios, răcoritor, ideal pentru zilele de vară. Încearcă şi tu reţeta de cheesecake fără coacere, care nu va rămâne prea mult timp în farfurie!
Ingrediente
Pentru blat
1 kg biscuiţi cu graham
2 linguri zahăr brun
6 linguri unt, topit
1 praf de sare
Pentru umplutură
450 g cremă de brânză, la temperatura camerei
400 ml lapte condensat
2 linguri zeamă de lămâie
1 lingură esenţă de vanilie
fructe, pentru decor
Mod de preparare
Mărunţeşti biscuiţii şi îi dai la blender împreună cu zahărul şi sarea. Încorporezi untul. Aşezi blatul obţinut într-o tavă specială, de preferinţă cu pereţi detaşabili şi presezi cu grijă pe margini. Dai la rece, timp de 10 minute.
Mixezi crema de brânză într-un bol, până devine pufoasă. Adaugi laptele, zeama de lămâie şi esenţa de vanilie, până obţii o compoziţie omogenă, aproximativ 2 minute. Torni umplutura în tavă şi nivelezi. Dai la frigider, timp de 4 ore sau peste noapte. Decorezi cu fructe, dacă vrei.
Sursa http://www.thekitchn.com