Chiftele de conopidă marinate

chiftele jpeg

Italienii le spun arancini şi pot fi atât prăjite, cât şi coapte. Gustul lor este incredibil.

De ce ai nevoie pentru chiftele de conopidă

450 g conopidă

300 g carne de pui fiartă

1 praf de sare

1 borcan sos de roşii

100 g mozzarella

1 ou

50 g pesmet

1 lingură parmezan

ulei, pentru prăjit

Cum se fac chiftelele din conopidă

Rupi bucheţele de conopidă, pe care le speli sub un jet de apă rece şi le fierbi 15 minute în apă cu sare. Le scurgi şi le pasezi până când bucăţile ajung de mărimea boabelor de orez. Amesteci conopida cu carne ade pui tocată, 2-3  linguri sos de roşii şi mozzarella rasă. Pui pe foc şi laşi până când se topeşte mozzarella. Dai deoparte, laşi la răcorit şi formezi chiftele cu mâna umedă.

Le treci prin oul bătut, apoi prin pesmet amestecat cu parmezan şi le rumeneşti în ulei pe toate părţile. Le scoţi pe şervete pentru a se absorbi excesul de ulei, apoi le serveşti cu sosul de roşii.

Sursa https://www.skinnytaste.com

https://www.skinnytaste.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg