Chiftele de conopidă marinate

Italienii le spun arancini şi pot fi atât prăjite, cât şi coapte. Gustul lor este incredibil.
De ce ai nevoie pentru chiftele de conopidă
450 g conopidă
300 g carne de pui fiartă
1 praf de sare
1 borcan sos de roşii
100 g mozzarella
1 ou
50 g pesmet
1 lingură parmezan
ulei, pentru prăjit
Cum se fac chiftelele din conopidă
Rupi bucheţele de conopidă, pe care le speli sub un jet de apă rece şi le fierbi 15 minute în apă cu sare. Le scurgi şi le pasezi până când bucăţile ajung de mărimea boabelor de orez. Amesteci conopida cu carne ade pui tocată, 2-3 linguri sos de roşii şi mozzarella rasă. Pui pe foc şi laşi până când se topeşte mozzarella. Dai deoparte, laşi la răcorit şi formezi chiftele cu mâna umedă.
Le treci prin oul bătut, apoi prin pesmet amestecat cu parmezan şi le rumeneşti în ulei pe toate părţile. Le scoţi pe şervete pentru a se absorbi excesul de ulei, apoi le serveşti cu sosul de roşii.