Chifteluţe cu parmezan

chiftelute cu parmezan ras jpeg

Suntem siguri că membrii familiei vor fi foarte încântaţi de această reţetă de chifteluţe cu parmezan. Sunt uşor de preparat şi foarte delicioase.

Ingrediente:

un sfert de cană de migdale tocate o linguriţă şi jumătate de zahăr 3 sferturi de cană de pesmet un sfert de cană de lapte 500 de grame de carne tocată de vită 500 de grame de carne tocată de porc un ou bătut o cană de parmezan ras un sfert de cană de pătrunjel tocat 2 linguriţe de sare o linguriţă de condiment pentru chiftele 3 linguri de ulei de măsline

Mod de preparare:

Amestecaţi migdalele cu zahărul cu ajutorul unui mixer. Într-un bol, amestecaţi pesmetul şi laptele. Adăugaţi migdalele şi restul ingredientelor, cu excepţia uleiului de măsline. Formaţi chifteluţele. Turnaţi uleiul de măsline într-o tigaie. Prăjiţi aceste chiftelte, transferaţi-le apoi pe o farfurie şi presăraţi parmezan ras din belşug peste.

Chiftele de naut

Chiftele de naut

Chiftele pe gratar

Chiftele pe gratar

Chiftele de peste cu ardei

Chiftele de peste cu ardei

Sursa: marthastewart.com