Chifteluţe cu parmezan
Suntem siguri că membrii familiei vor fi foarte încântaţi de această reţetă de chifteluţe cu parmezan. Sunt uşor de preparat şi foarte delicioase.
Ingrediente:
un sfert de cană de migdale tocate o linguriţă şi jumătate de zahăr 3 sferturi de cană de pesmet un sfert de cană de lapte 500 de grame de carne tocată de vită 500 de grame de carne tocată de porc un ou bătut o cană de parmezan ras un sfert de cană de pătrunjel tocat 2 linguriţe de sare o linguriţă de condiment pentru chiftele 3 linguri de ulei de măsline
Mod de preparare:
Amestecaţi migdalele cu zahărul cu ajutorul unui mixer. Într-un bol, amestecaţi pesmetul şi laptele. Adăugaţi migdalele şi restul ingredientelor, cu excepţia uleiului de măsline. Formaţi chifteluţele. Turnaţi uleiul de măsline într-o tigaie. Prăjiţi aceste chiftelte, transferaţi-le apoi pe o farfurie şi presăraţi parmezan ras din belşug peste.
Sursa: marthastewart.com