Chifteluţe de cartofi cu brânză

chiftelute de cartofi cu branza jpeg

Un aperitiv delicios sau o cină absolut atrăgătoare!

Ingrediente (10 bucăţi) 4 cartofi 1 ceapă 150 g brânză sărată 100 ml lapte 6 linguri făină 4 ouă ulei sare piper 1 legătură mărar

Mod de preparare

Cureţi cartofii, îi fierbi, apoi îi scurgi şi îi pasezi. Amesteci piureul obţinut cu laptele, ouăle bătute, mărarul tocat şi făina. Cureţi ceapa, o dai prin răzătoarea mare, o căleşti în puţin ulei şi o amesteci cu compoziţia de cartofi.

Adaugi în aluatul obţinut brânza rasă, potriveşti gustul de sare şi piper şi laşi să se odihnească 30 de minute. Iei cu o lingură din compoziţie, torni într-o tigaie cu ulei încins şi prăjeşti chifteluţele pe ambele părţi.