Chocolate Saga - ediția de Paști începe pe 21 martie, la Sala Palatului din București

Festivalul Chocolate Saga deschide sezonul de primăvară cu o ediție de Paști a evenimentului și va reuni cele mai mari nume din România în domeniul ciocolatei.

IMG 3806 jpeg

Peste 50 de expozanți din toate colțurile țării își vor lansa noile colecții, printre care o nouă serie de gusturi inedite doar la Chocolate Saga.

Chocolate Saga, cel mai mare Festival al Ciocolatei din Romania, editia a 5-a, se va desfășura la Sala Palatului, în București, în perioada 21-23 martie 2025, de vineri, orele 12:00 pana duminica orele 18.00.

Biletul de intrare costă 20 RON si se poate achizitiona online pe entertix.ro sau la intrare, iar copiii sub 10 ani si persoanele cu dizabilități beneficiază de intrare gratuită.

“Ne bucurăm că și la această ediție ciocolatierii noștri s-au întrecut pe ei înșiși și au creat artă din ciocolata. Ad literam artă, pentru că avem, pe lângă gusturi inedite și multe figurine si statui din ciocolată făcute cu o iscusință incredibilă. Şi, ca la fiecare ediție, avem o serie de gusturi inedite – de la flori la zeama de varză sau bere – care pot fi degustate doar la Chocolate Saga” (Adina Istrate, organizator)

Partenerul oficial Omnia Gusti Chef Suppliers, unul dintre cei mai mari furnizori de ingrediente pentru industria de cofetării din România și cofetariile Dulcinella, unul dintre cele mai mari branduri românesti de cofetărie și patiserie, cu rădăcini în bucătăria basarabeană, care are una dintre cele mai extinse retele de locatii vor fi prezenti in festival pentru a prezenta vizitatorilor industria ce sta la baza creatiei ce le bucura papilele gustative.

Zona de demonstrații va fi plină de momente artistice inedite. Cei mai talentați maeștri din industria dulce vor susține, timp de 3 zile, ateliere practice și demonstrații la care se poate participa gratuit.  Acestea vor fi transmise live atât pe ecranele expoziției, cat si pe paginile de social media ale Chocolate Saga.

Cei care participa vor putea învăța cum se fac pralinele, procesul bean-to-bar, sculpturi si figurine tematice.