Ciorbă cu varză şi cârnaţi picanţi

ciorba carnati picanti jpeg

Felul întâi e nelipsit de la orice masă. Supa, ciorba sau borşul, mai dese sau mai subţiri, cu sau fără carne, completează o masă săţioasă.

Ingrediente

2 cârnaţi picanţi 1 varză mică 6-8 cartofi 1 ardei gras 1 ceapă albă 300 g carne de porc 1 ceşcuţă cu orez boia iute

Preparare

Faci două compoziţii, una cu cârnaţi şi alta cu carne. Pentru aceea cu cârnaţi pui la prăjit în două linguri de ulei cârnaţii tăiaţi felii. După ce s-au înmuiat, adaugi varza tăiată fideluţă şi ardeiul tăiat rondele. Le căleşti împreună. Pentru compoziţia de carne, tai ceapa mărunt şi o înmoi în ulei. Adaugi orezul, carnea şi boiaua şi le laşi pe foc până ce carnea îşi schimbă culoarea. Peste carne pui şi amestecul de cârnaţi, torni apă cât să le acopere şi le laşi să fiarbă. Când carnea e aproape fiartă, adaugi cartofii curăţaţi şi tăiaţi în patru. Adaugi apă dacă scade prea mult şi laşi pe foc să fiarbă şi cartofii.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg