Ciorbă de pui cu tăiţei

ciorba de pui cu taitei shutterstock 37144411 jpeg

Simplu de preparat şi pe gustul oricui. E frig afară, iar o ciorbă aburindă cu siguranţă vă va aduna prin case la căldură.

  • Porții: 5
  • Timp total: 1h
  • Pregătire: 15 min
  • Categorie: fel principal

Ingrediente

1 piept de pui 2 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 1 ţelină mică 1 ceapă 2 cartofi 200 ml suc de roşii 1 l borş 200 g tăieţei pătrunjel verde sau leuştean sare

Mod de preparare

Carnea se spală, se taie după dorinţă şi se pune la fiert în apă rece. Se curăţă cu grijă spuma formată şi se lasă la fiert încă 10 minute.

Se adaugă legumele curăţate, spălate şi tăiate bucăţi, fără cartofi. Se lasă să fiarbă, la foc mic, încă 30 de minute.

Se adaugă cartofii tăiaţi în patru şi sucul de roşii, se potriveşte gustul de sare şi se lasă să fiarbă 15 minute.

Se adaugă borşul fiert separat. Se fierb tăieţeii în apă cu sare, se scurg, se clătesc cu apă rece şi se adaugă în ciorbă. Se serveşte caldă, cu pătrunjel verde sau leuştean.

sursa foto: Shutterstock



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg