Ciuperci umplute

Cheese and ham stuffed portobello mushroom jpeg

Ciupercile sunt considerate de nutriţionişti un superaliment şi pot înlocui cu succes carnea. Încearcă o reţetă simplă de ciuperci umplute, uşor de preparat.

Ingrediente 6 ciuperci mari 1 ceapă tocată 80 g şuncă 80 g caşcaval 20 g telemea ½ cârnat, feliat unt ulei sare piper cimbru

Mod de preparare

Speli şi cureţi ciupercile, apoi le usuci. Tai codiţele mărunt şi le căleşti într-o tigaie, în puţin unt, împreună cu şunca feliată, ceapa şi cârnatul. Amesteci compoziţia cu caşcavalul ras şi cu telemeaua mărunţită. Potriveşti de sare şi piper.

Umpli ciupercile cu amestecul, le aşezi într-o tavă unsă cu puţin ulei şi le dai la cuptorul preîncălzit, la 200 °C, până se rumeneşte caşcavalul. Serveşti cu cimbru proaspăt.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg